VIP Vervoer

Exclusief VIP Taxi Vervoer

Bij Citizen Taxi gaan we verder dan alleen reizen; we bieden een ervaring van elegantie, gemak en duurzaamheid met onze VIP-taxidiensten. Onze VIP-chauffeurs verwelkomen u in een wereld van comfort, waarbij we de hoogste standaarden van kwaliteit en dienstverlening combineren met onze toewijding aan een groenere toekomst.

De Voordelen van VIP Chauffeur

Bij het boeken van een VIP chauffeur met beveiligde elektrische auto bij ons, geniet u van een reeks voordelen die uw reis transformeren:

  1. Ongestoord Werken: Met onze VIP-taxi kunt u de reistijd omzetten in productiviteit. Ga verder met uw werk, beantwoord e-mails of bereid belangrijke presentaties voor terwijl onze ervaren chauffeur u vakkundig door het verkeer loodst.

  2. Uitgerust Aankomen: Ontsnap aan de stress van het rijden en geniet van een ontspannen rit. Kom fris en uitgerust aan op uw afspraken, klaar om op uw best te presteren.

  3. Deur-tot-Deur Begeleiding: Onze VIP-chauffeur begeleidt u tot voor de deur van uw bestemming, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeren of navigeren in drukke straten.

  4. Beveiliging van Waardevolle Spullen: Uw waardevolle spullen zijn in veilige handen. Onze chauffeurs zijn getraind om te zorgen voor uw persoonlijke bezittingen, zodat u zich kunt concentreren op uw reis.

Duurzaamheid en Luxe Verenigd

Bij Citizen Taxi zijn we toegewijd aan duurzaamheid, en dit blijkt uit onze VIP-taxidiensten. Onze vloot van luxe auto’s bestaat uit volledig elektrische voertuigen die geruisloos door de straten van Amsterdam navigeren. Terwijl u geniet van de stijlvolle ambiance van onze VIP-taxi, draagt u ook bij aan het verminderen van emissies en het behoud van de prachtige binnenstad van Amsterdam.

Gekwalificeerde VIP Chauffeurs

Onze VIP-chauffeurs zijn hooggekwalificeerd en ervaren professionals. Met een D1 diploma of directiecertificaat, evenals trainingen in sociale vaardigheden, omgang met agressie en levensreddend handelen, bent u in veilige handen bij elke reis.

Bij Citizen Taxi geloven we dat VIP-ervaring meer is dan luxe alleen; het is een samensmelting van uitzonderlijke service en milieubewustzijn. Stap in onze VIP-taxi en ervaar de perfecte balans tussen elegantie en duurzaamheid terwijl u moeiteloos door de binnenstad van Amsterdam reist.

Reis als een VIP met Citizen Taxi en ontdek hoe luxe en duurzaamheid hand in hand gaan, terwijl we u veilig, comfortabel en stijlvol door Amsterdam en daarbuiten vervoeren.

Kom in contact!

Heb je vragen? Of wil je meer informatie ontvangen over onze VIP Taxiservice? Vul dit formulier in en we komen graag in contact met u

Waarom Citizen taxi?

365 dagen 24/7 Bereikbaar

Bij ons kun je 24/7 een taxi bestellen een taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in heel Europa

Scherpe tarieven

Wij werken met vaste tarieven, geen verrassingen achteraf.

Kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren. Tot 24 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

Ruim 10.000+ tevreden klanten

Vele tevreden klanten gingen je al voor. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+ klantbeoordeling.

Veilig online betalen

Je betaalt de boeking vooraf online met iDEAL, creditcard of contant.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer en luxe vervoer.Je krijgt altijd een privé taxi.

Onze Beoordelingen

Boek eenvoudig je taxirit

Boek je liever telefonisch? Bel naar 020 – 211 78 21