Luchthavendienst

Vlekkeloos Luchthavenvervoer met Citizen Taxi

Bij Citizen Taxi maken we luchthavenvervoer eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Of u nu op reis gaat voor zaken of ontspanning, onze toegewijde Luchthaven Taxidienst staat paraat om u en uw reisgenoten comfortabel en veilig naar Schiphol Airport te brengen en weer op te halen.

Vaste, Voordelige Tarieven

Met dagelijkse ritten naar Schiphol Airport bieden we een vaste lage prijs voor uw vervoer van en naar Utrecht en omgeving. Onze comfortabele auto’s zijn beschikbaar op elk gewenst moment, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Geniet van de luxe van direct afgezet worden bij de vertrekhal van een van de terminals van Schiphol, zonder parkeerproblemen of stress.

Naadloze Reservering

Bij Citizen Taxi begrijpen we dat reizen stressvol kan zijn. Daarom zijn we 24/7 online en telefonisch bereikbaar, zodat u tot een paar minuten voor vertrek kunt reserveren. We houden uw vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer en onze chauffeurs wachten tot 70 minuten na de landing op u. Bij vertraging blijven we zelfs tot drie uur op u wachten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke aspect van uw reis.

Bij Citizen Taxi streven we niet alleen naar uitmuntende service, maar dragen we ook verantwoordelijkheid voor onze planeet. We zijn er trots op om een voortrekkersrol te spelen in duurzaam vervoer. Onze vloot bestaat uit moderne elektrische voertuigen, waardoor we emissies verminderen en bijdragen aan een schonere lucht en een groenere toekomst voor iedereen.

Uitmuntende Service en Comfort

Bij Citizen Taxi gaat onze aandacht voor kwaliteit en comfort hand in hand. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die u veilig naar uw bestemming brengen, terwijl u ontspant in onze moderne en goed onderhouden voertuigen.

Landelijke Dekking en Scherpe Tarieven

Onze luchthaventaxidienst strekt zich uit tot luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Dankzij onze landelijke dekking is het boeken van luchthavenvervoer in heel Nederland een moeiteloze taak. Met Citizen Taxi kunt u rekenen op scherpe tarieven en een reis in comfortabele luxe.

Kies voor Citizen Taxi en ervaar de ultieme gemoedsrust tijdens uw reis. Laat ons uw luchthavenvervoer verzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op uw reisdoel. Reis met vertrouwen en gemak terwijl we u veilig en efficiënt van en naar Schiphol Airport brengen.

Waarom Citizen taxi?

365 dagen 24/7 Bereikbaar

Bij ons kun je 24/7 een taxi bestellen een taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in heel Europa

Scherpe tarieven

Wij werken met vaste tarieven, geen verrassingen achteraf.

Kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren. Tot 24 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

Ruim 10.000+ tevreden klanten

Vele tevreden klanten gingen je al voor. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+ klantbeoordeling.

Veilig online betalen

Je betaalt de boeking vooraf online met iDEAL, creditcard of contant.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer en luxe vervoer.Je krijgt altijd een privé taxi.

Onze Beoordelingen

Boek eenvoudig je taxirit

Boek je liever telefonisch? Bel naar 020 – 211 78 21