Citizentaxi.nl – Onderdeel van DVR Citizen Group

Service

Uitmuntende Service en Duurzaamheid: De Essentie van Citizen Taxi

Bij Citizen Taxi staat kwaliteit en professionaliteit centraal. Wij omarmen de hoge standaarden die u mag verwachten van een eersteklas taxidienst. Met ons toegewijde team en moderne vloot zetten we ons in om u veilig, comfortabel en met een glimlach naar uw bestemming te brengen, terwijl we tevens actief bijdragen aan een duurzame toekomst.

Onberispelijke Dienstverlening

Onze dienstverlening omvat meer dan alleen vervoer van A naar B. Onze ervaren chauffeurs halen u op met een glimlach en brengen u met zorg naar uw gewenste locatie. Onze aandacht voor detail uit zich ook in het helpen dragen van uw bagage en onze altijd beleefde communicatie.

Onze toegewijde centralisten en planners werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt. Ongeacht uw behoeften, streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden, die naadloos aansluit bij uw wensen.

Duurzaamheid in Beweging

Bij Citizen Taxi streven we niet alleen naar uitmuntende service, maar dragen we ook verantwoordelijkheid voor onze planeet. We zijn er trots op om een voortrekkersrol te spelen in duurzaam vervoer. Onze vloot bestaat uit moderne elektrische voertuigen, waardoor we emissies verminderen en bijdragen aan een schonere lucht en een groenere toekomst voor iedereen.

Uw Feedback, Onze Kans om te Verbeteren

Bij Citizen Taxi begrijpen we dat er soms uitdagingen kunnen zijn. Als een rit niet volledig aan uw verwachtingen voldoet, horen we dat graag van u. Uw feedback stelt ons in staat om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te verfijnen. Neem gerust contact met ons op bij een negatieve ervaring, en we zullen binnen korte tijd reageren om de situatie recht te zetten.

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit service, waarbij we niet alleen uw reis verzorgen, maar ook uw feedback koesteren om onze diensten te verbeteren. Kies voor Citizen Taxi en ervaar de perfecte mix van kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid terwijl we u door de stad leiden.

Waarom Citizen taxi?

365 dagen 24/7 Bereikbaar

Bij ons kun je 24/7 een taxi bestellen een taxi bestellen. Wij brengen je van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in heel Europa

Scherpe tarieven

Wij werken met vaste tarieven, geen verrassingen achteraf.

Kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren. Tot 24 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

Ruim 10.000+ tevreden klanten

Vele tevreden klanten gingen je al voor. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+ klantbeoordeling.

Veilig online betalen

Je betaalt de boeking vooraf online met iDEAL, creditcard of contant.

Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer en luxe vervoer.Je krijgt altijd een privé taxi.

Onze Beoordelingen

Boek eenvoudig je taxirit

Boek je liever telefonisch? Bel naar 020 – 211 78 21